De perfecte kandidaat vinden is soms zoeken naar een speld in een hooiberg.

Maar lucky you: ons team van speurneuzen slaagt er al jaren in om het missende puzzelstukje op zijn juiste plek te krijgen! Wij vinden de ideale kandidaat die feilloos aansluit op jouw wensen, gestelde eisen en het team. Door onze jarenlange ervaring, maar jong en innovatief karakter, kunnen wij je adviseren en ontzorgen op het gebied van personeel. Zo zijn wij bezig met het verwezenlijken van onze ambitie, zodat jij je kunt focussen op die van jou.

Uitzenden

De juiste kandidaat, op het juiste moment

Uitzenden: voor veel bedrijven is dit een ideale oplossing om een plotselinge piek in werkvoorraad of uitval van gekwalificeerd personeel op te vangen. Veel bedrijven hebben te maken met seizoensgebonden pieken, waarbij bijvoorbeeld in de zomermaanden het werk toeneemt. Anderzijds kan het zijn dat je op zoek bent naar een kandidaat voor een vaste functie, maar ligt je expertise of focus op dat moment elders. That’s where we step in: Dellabo recruitment. Voor zowel tijdelijk openstaande vacatures als vaste posities binnen de organisatie zoeken wij naar de perfect match. Zoals ook eerder gezegd: wij zorgen voor het juiste puzzelstukje, op de juiste plek én op het juiste moment!

Neem contact met ons op

Werving & Selectie

Finding the perfect match

Het werven en selecteren van gekwalificeerd personeel is een vak apart en in de praktijk vaak ook tijdrovend. Door tijdgebrek of gebrek aan capaciteit binnen de organisatie kan deze klus dan ook helaas vaak langer blijven liggen, terwijl dit natuurlijk de nodige prioriteit verdient. Dellabo recruitment helpt je graag bij het opstellen van een functieprofiel, deze onder de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen en het inplannen en voeren van sollicitatiegesprekken. Met als einddoel: het vinden van de perfect kandidaat. Zo kun jij je focussen op de bedrijfsvoering en ontzorgen wij je van A tot Z in het gehele proces. Begeleiding nodig? Dat kan natuurlijk ook. Heb je op een specifiek onderdeel advies nodig? Onze consultants voorzien je graag van persoonlijk maatwerkadvies, zo kun jij het proces in eigen beheer uitvoeren maar dan met de insights en tip and tricks van een expert!

Neem contact met ons op

Payroll

Geen administratieve rompslomp meer?

Personeelszaken zijn een belangrijk onderdeel van iedere organisatie, maar vaak niet de corebusiness. Merk je dat dit onderdeel veel tijd en focus opslokt en wil jij je weer volledig kunnen focussen op het ondernemen? Wij ontzorgen graag op het gebied van payrolling. De werving en selectie heb jij nog steeds volledig in de hand, maar de administratieve rompslomp nemen wij voor je uit handen. Denk hierbij aan het uitbetalen van de salarissen, doorbetaling in geval van ziekte en de afdracht van sociale- en pensioenpremies. Zo is alles tot in de puntjes geregeld, zonder dat jij hiernaar om hoeft te kijken!

Neem contact met ons op

Detacheren

Right person for the job

Op zoek naar een professional met ervaring of bepaalde expertise? Wij detacheren interim professionals op zowel tijdelijke als vaste basis. Ons netwerk kent zowel ambitieuze jonge professionals als ervaren seniors. Op korte termijn een specialist nodig of een compleet team aan ervaren projectmedewerkers en consultants? Wij hebben de juiste professionals in huis om te kunnen voldoen aan jouw vraag. Met gerichte en uitgebreide profielen kunnen wij de perfecte match maken en zorgen dat jouw vraagstuk binnen de organisatie wordt opgelost. Benieuwd naar onze professionals en onze werkwijze? Neem contact met ons op voor een (digitale) kop koffie!

Neem contact met ons op

Onze partners

Met trots werken we samen met verschillende merken en bedrijven. Samen representeren we onze regio en werken we aan onze toekomst, let’s move forward together!

Start hier je zoektocht naar jouw droombaan

Bekijk alle vacatures